Nail Art *SnowFlakes*

De winter is nog niet voorbij. Zo nu en dan komt er nog een (natte) sneeuwbui voorbij en de temperatuur is ook nog niet geweldig hoog. Dus weer tijd voor een leuke simpele nail art.

Het is echt de maand van de nail arts aan het worden maar goed het is leuk en ik heb er plezier in dus waarom niet? Ik had dit jaar nog niet echt een winterse nail art gemaakt en na al die sneeuwbuien en koude nachten werd het toch wel echt tijd!

Ik lakte mijn nagels met Frankfurt van WIC By Herome. Een prachtige winterse blauwe kleur. Die vraagt om sneeuw vlokjes! Je hebt verschillende manieren om deze aan te brengen. Je hebt stickers, je kan stempelen, je hebt waterdecals maar ik kreeg van de BornPrettyStore een transparante foil met snowflakes toegezonden.

Ik bracht op mijn ringvinger en middelvinger wat foillijm aan. Dit liet ik drogen zodat er een transparante plaklaag ontstaat. Nu kun je een stukje foil op de plaklaag leggen en goed wrijven. Hierdoor blijft het sneeuwvlokje plakken en heb je binnen no time mooie sneeuwvlokjes op je nagels.Ik hou wel van zulke manieren van nail art. Het is makkelijk, het is mooi en ook nog eens super snel. Ik had nog nooit eerder transparante foils gebruikt maar het werkt echt super goed. Je kan deze leuke foil shoppen bij de BornPrettyStore. Voor meer dan 1 meter betaal je slechts €0,99. Wat nog leuker is, is dat je geen verzendkosten betaald en met code PINKW10 krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *SnowFlakes*

  1. zo cute met die snowflakes ;D
    femketje onlangs geplaatst…3X Fave Music.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge