Nail Art *Sint Meets Christmas*

Sint meets Christmas? Nee, ik ben daar al jaren heel strikt in maar op de 1 of andere manier sinds wij vorig jaar uit Amerika terug zijn gekomen is het gevoel toch wat anders. En vorig jaar dacht ik dat het kwam door de sfeer in Amerika maar niets is minder waar.

Ook dit jaar ben ik alweer vollop in kerst sfeer en dat terwijl ik echt een Sint aanhanger ben. Maar door de lange donkere dagen kan ik de gezelligheid van de kerstlampjes echt niet weerstaan. Dus Sint Meets Christmas! En met deze ‘slogan’ kon ik ook wel wat leuks verzinnen voor een nail art. Een beetje Sint en een beetje Kerst en je hebt zo een super leuke nail art.

Begin met een gouden matte basis en wat je daarna ook doet met een rode lak men zal het al gauw associëren met Sinterklaas of Kerst. Met het gebruik van vinyls en striping tape kon ik zo een mooi en strak kruispatroon maken.Hebben jullie wel eens feestdagen gecombineerd om zo een leuke nail art te maken?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Sint Meets Christmas*

  1. Tjeetje, wat een ontzettend feestelijke nail art, hij is inderdaad echt geschikt voor beide feestdagen!
    Petra onlangs geplaatst…Relax tip: Beauty & Style lexicon..My Profile

  2. Leuk gedaan!
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Beautybox November 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge