Nail Art *Simple Galaxy*

Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Kunnen jullie nog Cosmo With A Twist herinneren van OPI? Toen ik deze lak op had deed het mij enorm denken aan de donkere heldere hemel denken. Dit vroeg om een simpele nail art en zo ging ik aan de slag.

Om de sterrenhemel nog een extra tandje bij te zetten lakte ik over Cosmo With A Twist  Diamond Glitter van BarryM. Een holografische glitterlak met wat grovere en fijnere glitters.Ik pakte een klein kwastje en een goede witte dekkende lak en begin hiermee sterren te tekenen en maakte het geheel gewoon netjes af.Aflakken met een topcoat en je hebt een ware sterrenhemel op je nagels. Helemaal naar eigen inzicht en ook nog eens super makkelijk. Want dat is waar we voor gingen. Maken jullie ook wel eens simpele nail arts of gaan jullie altijd voor de full deal met hele lastige projectjes?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge