Nail Art *Scaled Gradiënt*

Het lijkt alweer een flinke tijd geleden, de eerste woensdag van Februari. En de eerste woensdag van Maart staat alweer om het hoekje te gluren.

Toch vind ik het nog wel leuk om mijn scaled gradiënt van de mani swap met jullie te delen. Domme ikke ben alleen vergeten stap voor stap foto’s te maken. Maar dit is natuurlijk wel iets voor de volgende x. Ik gebruikte 2 lakken, roze en paars. Voor de roze lak gebruikte ik Feel The Breeze van China Glaze en als paars gebruikte ik Purple Passion van Models Own.

Als eerste deed ik een kleine gradiënt op de helft van mijn nagel sponsen. Vervolgens goed laten drogen en met een vinyl en stukje schilderstape afplakken. En je gradiënt herhalen op het niet afgeplakte stukje nagel. Werk nagel voor nagel zodat de tape er niet te lang opzit. Haal de tape eraf, aflakken met topcoat en je bent klaar.De eerste 2 keer dat ik het deed mislukte het finaal. Maar deze vond ik wel erg leuk gelukt! Ja ik ga dit toch eens wat vaker doen!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Scaled Gradiënt*

 1. Hoe leuk Wendy!!! Echt gaaf. 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Makeup Revolution blush “treat”My Profile

 2. Wauw wat heb je dit mooi gedaan zeg!
  Lonneke onlangs geplaatst…Max Factor | Masterpiece Glamour ExtensionsMy Profile

 3. wat leuk deze kleurcombintaie, ik heb nog nooit gradient nails gemaakt, maar ga het binnenkort toch echt ook eens proberen…
  Petra onlangs geplaatst…Montagne Jeunesse..Mud pac dead sea, anti-stress masker!My Profile

 4. Ik vind ‘m erg mooi! Qua kleuren en uitvoering. Je gaat vooruit!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Paws By Eddie – Orphan Black – SarahMy Profile

 5. Wat een leuke kleurencombinatie!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Rimmel Salon Pro #608 It’s Lush van ActionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge