Nail Art *Quick Stamping*

Vorige week vrijdag konden jullie al mijn review lezen over de Incoco 100% nailpolish strips. Ik ben wederom overtuigd van dit product en bedacht me dat het ook wel leuk zou zijn om er iets anders mee te doen.

In 10 minuten had ik mijn nagels voorzien van een basecoat, laagje lak en een topcoat en ze waren meteen droog. Hoe leuk is het dan om hier een nail art op te maken door middel van stempelen. Niet hoeven wachten en gewoon door kunnen werken?! Ideaal!

Ik koos ervoor om met wit te stempelen zodat het sierlijke patroon goed en duidelijk naar voren zou komen. En op een donkere lak (in dit geval de strips) doet wit het altijd goed.

Nou en klaar is het kunstje. Het is geen super spannende nail art geworden maar het effect vind ik echt geweldig! En al met al was ik super snel klaar!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Quick Stamping*

  1. Wat een leuk stempel patroon!

  2. Wat goed gelukt zeg! Heeft wel wat een retro feel. Mooi!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze Road Trip – Trip of a Lime Time and Sun’s Up Top DownMy Profile

  3. Misschien niet heel spannend, maar in elke geval wel heel mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Pimp mijn balkon op …wishlistje…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge