Nail Art *Queen Stamping*

Vandaag een nail art die misschien voor velen van jullie niet heel speciaal is maar voor mij als echte Queen fan zeker helemaal het einde.

Ik gebruikte als basis een gouden holografische lak van Cupcake Polish –welke je nu bij een bestelling van boven de €20,- kado krijgt bij Nailpaintlove-. Daarna stempelde ik 2 verschillende Queen images op mijn nagels. Wil je de complete nail art zien en het volledige artikel lezen? Kijk dan hier. Ook is het artikel in het Engels te lezen.DSC_94931-BorderMaker
Ik ben weer blij met het resultaat en stempelen is gewoon echt een passie op gebied van nail art voor mij!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Queen Stamping*

  1. het is inderdaad als je queen fan bent een heel bijzondere nail art…de kleur lak die je voor de basis gebruikt hebt is wel heel erg apart, mooi ….de nail art ziet er leuk uit….
    Petra onlangs geplaatst…Wipe ‘n’ Care, peeling pads for the face…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge