Nail Art *Prisma Bridal*

De mooie El Corazon lak die ik gebruikte voor deze nail art als basis lak hebben jullie hier op MissPinkyNails al eens voorbij zien komen maar speciaal voor mijn blog op Nailpaintlove maakte ik er een leuke nail art op.

DSC_95611-BorderMakerDe Bridal collectie is een collectie plates van MoYou met tal van prachtige kanten designs. 1 van deze kantjes stempelde ik met een zwarte stempellak over Prisma 423/23. Benieuwd naar welke image precies? Check dan mijn volledige artikel op Nailpaintlove.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge