Nail Art *Princess Pink*

Tijdens de afgelopen huishoudbeurs in de RAI stond ook de Konad Benelux stand er weer. Dit keer heb ik hem niet overgeslagen en werd het tijd om eens te kijken naar de square plates van Konad.

De square plates zijn zoals de naam al zeg rechthoekig en hebben compleet nieuwe designs. Ten tijde van de huishoudbeurs was er zelfs net een plate uitgekomen en ook deze hing er al tussen. Vandaag gebruik ik deze nieuwe plate met de roze stempellak van Konad. Ik koos als basis de Sing Sweet Nightgale uit de nieuwe Essence – Cinderella Collectie. Zo is het prinsessen effect nog completer.Ik koos uiteindelijk ook nog om er een topcoat over heen te dragen zodat de glans nog mooier tot zijn recht kwam.De nieuwe plates van Konad zijn echt te gek! De designs die erop staan zijn super mooi en ze stempelen ook perfect! Ik ben blij dat ik deze heb meegenomen! De nieuwe square plates van konad zijn verkrijgbaar bij Konad-Benelux en kosten €7,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Princess Pink*

 1. Hoe leuk geworden Wendy! Ik heb het stempelen nog steeds niet uitgeprobeerd! Over een maandje hoop ik ook weer aan de slag te kunnen met leuke nailarts! Ik heb de lastste tijd de Trind kuur gedaan en ben sinds gisteren begonnen met de Rejuvacote kuur die ik een maand lang wil volhouden, zonder nagellak te gebruiken! Ik moet zeggen dat met de Trind kuur mijn natuurlijke nagels weer een mooie kleur hebben en dat vind ik ook wel weer eens leuk om zo te houden en te zien! Maar ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Itslilyblue.nl (nieuwe leuke webshop met o.a producten van Bath & Bodyworks)My Profile

 2. wat een ontzettend leuk patroon, helemaal omdat je het zo goed kunt zien door het contrast van de lakken die je gebruikt heb…echt schattig!
  Petra onlangs geplaatst…Tag: The Questions of Life …My Profile

 3. Oh wat een lieve combinatie zo, heel leuk! Ik heb ook wat lakken van Konad en imageplates en je kan echt eeuwig combinaties blijven maken ermee 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Shoplog: Action opbergspullen & washi tapeMy Profile

 4. Mooie combinatie, schattige vorm heeft dat konad flesje 🙂

 5. Wat een mooie kleur stempel lak! En dat terwijl ik geen groot fan ben van roze. Het patroon is ook erg leuk
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailpaintlove.My Profile

 6. Vind dit echt bij jou passen! Lief, roze en mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Art Top Coat – 421/3 MultiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge