Nail Art *PolishAholic Glitters*

Het laatste nail art product uit het super leuke goodie pakketje van PolishAholic laat ik vandaag aan jullie zien. Ik vond dit persoonlijk de lastigste maar toch vind ik ze geslaagd!

Ik lakte eerst mijn nagels met Kleancolor – Neon Pink. Een mooie knallende roze lak die met 2 laagjes dekkend is en super snel droog. Perfect voor een nail art. Mijn plan was op de losse glitters netjes te plaatsen met een dottingtool. Maar ik had die dag last van een bibberhandje dus ik heb dit opgelost door mijn nagel in de glitter te dopen. Maar toch besloot ik wat extra’s te doen.

Mijn ring en middel vinger heb ik helemaal voorzien van glitters. De overtollige glitters verwijdert met een zachte kwast en de andere glitters goed aangedrukt. Mijn wijsvinger en mijn pink heb ik alleen mijn tips in de glitters gedoopt. Vervolgens hetzelfde te werk gegaan maar om dit nog wat af te maken besloot ik de fimo strikjes van PolishAholic erbij te pakken en die op het randje van de tips te leggen. Zo krijg je toch weer net wat extra’s.

Zowel het Kleancolor lakje als de fimo strikjes als de losse glitters zijn verkrijgbaar bij PolishAholic . Een leuke Nederlandse webshop met leuke merken en producten.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *PolishAholic Glitters*

  1. Je nail art met deze losse glitters is wel heel leuk geworden.
    Lonneke onlangs geplaatst…Persoonlijk | MamaMy Profile

  2. Wat een leuke nailart met dat speciale effect! Ik vind de toevoeging van de strikjes ook erg leuk 😀
    Amy – The Pink Perfectionist onlangs geplaatst…Beautytalk #1: Nieuwe of vaste merken?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge