Nail Art *Pink Peace*

Toen ik de prachtige El Corazon – Matt & Shine 165 op mijn nagels had bedacht ik me dat het wel weer eens tijd was voor een striping tape nail art.

DSC_0015-BorderMakerIk pakte mijn striping tape weer eens uit de kast, net als mijn holografische rhinestones en AEngland – Encore Margot. Hoe en wat ik er precies mee deed kun je natuurlijk terug lezen in het volledige artikel op NailPaintLove. Het resultaat vind ik nog steeds erg geslaagd!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Pink Peace*

  1. wat een heerlijke nail art, met deze mooie lakken…echt superleuk!
    Petra onlangs geplaatst…Doe meer met minder … Tips…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge