Nail Art *Paaseieren*

Oke, ik had geen tijd maar toen ik gisterochtend toch al vroeg op was en iedereen nog lekker lag te slapen besloot ik snel een leuke paas nail art te maken.

Ik had op instagram een filmpje voorbij zien komen en dacht ow dat is leuk dat kan ik ook wel maken. Ik zocht mijn Yes Love Speckled lakken op en pakte mijn striping tape en vinyls en ging aan de slag.

Ik lakte mijn nagels met een witte basis kleur en toen dit droog was plakte ik voorzichtig de vinyls en striping tape willekeurig op mijn nagels. Hierdoor werd het effect net wat speelser. Ik ging vakje voor vakje inkleuren en haalde voorzichtig de tape en vinyl van mijn nagel af. Nagelriemen schoonmaken, topcoat erover en klaar ben je.Hoe simpel is dit?! En door het gebruik van de speckled lakken vind ik persoonlijk dat het paas effect wel iets meer benadrukt word. Heb je geen vinyls kun je ook altijd een kartelschaar en schilders tape gebruiken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Paaseieren*

 1. Erg leuk gedaan! Die Speckled lakjes zijn hier echt ideaal voor met Pasen 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Challenge of the month: lente nailart!My Profile

 2. Inderdaad, het effect word zeker versterkt door het effect van de lak, heel erg leuk!
  Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Pasen pastelsMy Profile

 3. Wat leuk gedaan! Dol op speckled lakken. En al helemaal samen!
  NailTalk onlangs geplaatst…Pasen – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge