Nail Art *Ocean Blue Mermaid*

Jullie konden de Models Own – Turquoise Gloss al eerder voorbij zien komen. Ik dacht dat het leuk zou zijn om hier een mooie gradiënt glitter op aan te brengen. Uiteindelijk is het iets meer dan alleen dat geworden!

Nadat ik mijn nagels strak had gelakt met Turquoise Gloss besloot ik met een make up sponsje een nieuwe blauwe glitterlak van HEMA Nederland over mijn tips te sponsen. Wat een tof effect. Het lijkt wel een staart van een zeemeermin. En dit bracht me op een idee. Ik pakte mijn stempel spulletjes erbij en een zilveren holografisch lak om mee te stempelen en zocht een golvend patroon tussen al mijn plates.Helaas zie je het zilveren holografische effect wat minder maar uiteindelijk vind ik het effect wel echt super leuk geworden. En het doet me echt denken aan een staart van een zeemeermin in een helder blauwe zee.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge