Nail Art *Neon Party*

Oudjaarsdag. Een dag wat toch wel bekend staat om de gezellige feestjes. Party-en tot je erbij neer valt. En daar horen natuurlijk ook knallende feestende nagels bij. Wat is er dan passender dan neon.

Alweer een paar weken geleden liet ik jullie 2 knallende neon lakken van Lacquester zien. De roze Pink Cadillacquester en de groene Twister Start – Knee On Green. Toen ik deze 2 lakken naast elkaar had staan bedacht ik me nog dat ik een neon waterdecal vel had liggen. Tijd om die erbij te pakken en te knallen voor oudjaarsdag.

Ik lakte mijn pink met Pink Cadillacquester en mijn wijsvinger en duim met Twister Start – Knee On Green. Mijn ringvinger en middelvinger lakte ik met een goede dekkende witte lak. Dit alles heb ik goed laten drogen. Vervolgens heb ik mijn velletje waterdecals DY-062 van BornPrettyStore erbij gepakt. En ben ik deze op maat gaan knippen voor de 2 witte nagels. Ik heb ze op mijn manier losgeweekt en op mijn nagel gelegd. De boel aflakken met topcoat en klaar ben je.Ik vind deze waterdecals zo gaaf. Knallend van kleur en zelf op maat knippen en dat voor $1,65. Wil je ook lekker knallen en op een super makkelijke manier een leuke nail art? Dan zijn deze waterdecals zeker iets voor jou en kun je ze shoppen bij de BornPrettyStore. Je betaald geen verzendkosten en wanneer je code PINKW10 invult krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Neon Party*

  1. tjeetje wat een heerlijk kleuren, zo ga je wel heel knallend het nieuwe jaar in, fijne jaarwisseling en een heel mooi 2016
    Petra onlangs geplaatst…Medebloggers help mij aub….My Profile

  2. Zoo leuk! 😀 Maakt me vrolijk 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…2015 voor NailtalkMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge