Nail Art *MoYou – Mother Nature*

Jullie konden afgelopen zaterdag al de prachtige lak van Virtuous Polish zien. Toen ik voor het eerst van dit merk hoorde ben ik wat gaan rondkijken op internet en zag ik dat je ook heel goed met deze lakken kunt stempelen. Dit wou ik zeker uitproberen.

Toen Nailpaintlove de prachtige plates van MoYou gingen verkopen kon ik mijn geluk niet op! De plates zijn werkelijk fantastisch en het geeft een geweldig effect. Ik liet al eerder zien hoe het stempelen precies in zijn werk gaat. Het is makkelijk, snel, super mooi en het leukste van alles, iedereen kan het!Aangezien ik graag wou uitproberen om met de Virtuous Polish lak, die jullie vrijdag konden zien, te stempelen. Koos ik voor Miriam als basis en op mijn ringvinger voor Lady of the Lake van AEngland als een accent nagel. Omdat ik deze kleuren samen een vrolijk tintje vind hebben koos ik voor het Mother Nature plate #10. Een plate vol bloemen en vlinders. Past perfect bij deze kleuren.

Ik stempelde met Miriam over Lady of the Lake. En WOW zelfs op een donkere lak zie je dat Miriam een pastel neon lak is! Overigens kun je ook met AEngland lakken heel goed stempelen. En daarom besloot ik om over Miriam met Lady of the Lake te stempelen. Ik koos ervoor om op iedere nagel een andere afbeelding te stempelen zodat je goed de variatie van de imageplate kunt zien.Buiten dat ik hierdoor nog gekker ben geworden op de Virtuous lakken blijven de MoYou ook echt grote favoriet! Hele verhalen kun je afbeelden op je nagels doormiddel van stempelen. MoYou plates  kun je vinden bij Nailpaintlove en kosten €6,00 per stuk. Heb je nog geen goede stamper? Dan kijk zeker eens naar de XL Silicone stamper Natuurlijk zijn Miriam en Lady of the Lake ook te vinden in de shop.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *MoYou – Mother Nature*

 1. “Iedereen kan het” …….:( Behalve ik! Binnenkort een moyou plate bestellen en als het dan nog niet lukt…dan is het niet voor mij weggelegd! Ik krijg de plaatjes niet op mijn stempel tot nu toe. De laatste x lekte het een beetje maar vraag me echt af wat ik niet goed doe. Mss druk ik wel te hard met het overige lak weghalen? Ik heb geen idee! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…W7 Lip Paint The Art of Gloss “Queen of Hearts”My Profile

  • Wouter heeft het laatst ook geprobeerd en de eerste keer Was ie te langzaam en dus de lak droog. De tweede X drukte hij de stempel te hard over het plaatje en kreeg hij weer geen afbeelding. Dus toen hij het nog een X deed. Snel en de stempel erover heen laten rollen ging het goed. Ik zal eens kijken of ik er een X een filmpje van kan maken.

 2. Wauwwww, wat een leuke combinatie, en zeker de zomerse afbeeldingen van plate vind ik prachtig mooi om te zien….geweldig mooi…
  Petra onlangs geplaatst…My husband chose this combination….My Profile

 3. MoYou is echt een topmerk, mooie image plates!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…W7 In The Nude Eye Colour PaletteMy Profile

 4. Mondje viel open.. (toen ik ‘m voor het eerst zag :-P) Zo goed gelukt en zulke gave patronen en kleuren!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – The Outer Edge en ReleaseMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge