Nail Art *Minions*

Begin Juli was mijn liefje Wouter jarig. Wouter is dol op Minions en daarom besloten we met een stel vrienden, allemaal gekleed in een Minions shirt, naar de film te gaan. En wat hebben we genoten!

Maar omdat ik als enige meisje/vrouw mee ging naar deze geweldige film besloot ik mijn nagels ook maar aan te passen op onze kleding. Ik maakte dus vrolijke Minion nagels en vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Ik lakte mijn nagels de avond van te voren al met de gele lak van P2 uit de Holy Beauty Festival lijn. Zo konden ze goed uitharden zodat ik de volgende ochtend er Minions van kon maken.

Ik gebruikte voor de Minions verder nog een zilveren en witte lak van Flormar, blauwe lak van China Glaze en een zwarte lak voor de details. Ik begon met een dottingtool zilveren rondjes op mijn nagels te zetten. Omdat dit moest drogen kon ik mooi de lijntjes richting mijn nagelriemen maken. Zodat je zilveren brilletjes krijgt. Vervolgens maakte ik witte stippen in de zilveren. De witte maakte ik kleiner zodat je oogjes krijgt. Omdat dit weer goed moet drogen begon ik aan de blauwe tips die staan voor de spijkerbroekjes die deze schattige poppetjes aan hebben. Als laatste maak je ze af om met zwart oogjes en mondjes te maken. Aflakken met topcoat en genieten maar.Ik vond en vind ze echt geweldig. Ik heb echt veel reacties gekregen op deze nail art. Maar ik vond het ook heel leuk om ze te dragen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Minions*

  1. This is fun stuff!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Essence LE: Arriba!My Profile

  2. ze zijn echt heel grappig geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge