Nail Art *Messy Stripes*

Toen ik bezig was met Jealous, Much? van Orly had ik nog een Orly lak op mijn bureau staan. En die 2 flesjes naast elkaar maakte in mijn hoofd al een Nail Art. Tijd om hier wat mee te doen.

Wanneer je een nail art met striping tape maakt moet je er voor zorgen dat je basis lak goed droog is en uitgehard. Dit om er voor te zorgen dat wanneer je de striping tape verwijdert je de basis lak er niet mee af trekt.

Ik pakte mijn striping tape en begon stukjes te knippen, ik plak ze op een dop van een flesje nagellak. Deze voorbereiding vind ik altijd prettig werken. Als basis heb ik Jealous, Much? van Orly gebruikt. Vervolgens ga ik nagel voor nagel werken.Bij de titel zal je misschien niet helemaal zo’n soort nail art in gedachte hebben maar ik vond het toch redelijk passen. Ik ben namelijk willekeurig de striping tape gaan plakken. Vergeet vooral de volgorde niet! Dit is voor wanneer je ze weer gaat verwijderen. Ik lakte hierover een donkere turquoise lak MakeUp To Break Up eveneens van Orly. Wanneer de lak nog nat is ga je voorzichtig de striping tape in de tegenover gestelde volgorde verwijderen. Om alles nog net en extratje te geven besloot ik golden oldie Fairy Dust van China Glaze er over te lakken.Wanneer alle nagels gedaan zijn een laagje topcoat erover en je bent helemaal klaar. Ik vind het effect best leuk geworden. Iedereen keer na zo’n nail art denk ik: waarom pak je niet vaker je rolletje striping tape. Het is een techniek waar je zoveel kanten mee op kan
.Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Messy Stripes*

  1. Wat een mooie combinatie en ik vind het ook leuk om met tape te werken. Elke keer is het resultaat zo anders.
    Lonneke onlangs geplaatst…Unboxing #echtepostiscoolMy Profile

  2. Beide zijn prachtig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge