Nail Art *Merry Christmas*

Woensdag 24 December. De dag voor kerst en vanavond kerstavond. Een avond waarop je begint met alle gezelligheid. Een dag en/of avond waarop je mensen een fijne kerst wenst.

Speciaal voor deze dag/avond maakte ik een super simpele nail art met een duidelijke boodschap! Merry Christmas!

Op mijn pink en wijsvinger heb ik de P2 combinatie die je gister kon zien. Op mijn ringvinger Essence – Wide White Ways en op mijn middel vinger koos ik voor een prachtige lak van Let It Glitter, namelijk Limelight. Om het geheel af te maken koos ik voor 2 water decals in het kerst thema en deed deze op mijn witte nagel zodat hij er lekker uitspringt.Ik wens jullie allemaal een hele fijne feestdagen. Geniet van alles en van elkaar met heel veel liefde!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Merry Christmas*

 1. Jij ook heel fijne feestdagen Wendy…leuke nail art is het weer geworden…
  Petra onlangs geplaatst…Oepsie…Last minute boodschapje…My Profile

 2. Die decal, so cute! Hij is leuk geworden!
  NailTalk onlangs geplaatst…Barry M Chili – Maybelline Top SplatterMy Profile

 3. Wat schattig met dat beertje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Babor Facial Treatment via Treatwell – mijn ervaringMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge