Nail Art *Little Blue Mermaid*

Soms krijg je producten toe gezonden waar je heel lang over moet nadenken wat je er mee gaat doen. Toch heb je dan wel een idee maar het komt er nog niet helemaal uit. Dat had ik bij deze nagelstickers.

Tot dat ik de blauwe lak van BigCityNails uit de kast pakte. Ineens kwam het in mij op dat door de glitters die in de lak zitten de lak wel heel erg op onderwater lijkt. Mooi! Stickers erbij gepakt en nog wat parels en ik ging aan de slag!

Toen de basis lak droog was ben ik met een pincet langzaam en voorzichtig de plaatjes die ik wou gebruiken van het vel af gaan halen. De stickers zijn redelijk stevig dus niet super snel kapot. Om het onderwater wereldje nog verder compleet te maken besloot ik wat parels toe te voegen. Perfect!Ik gebruikte een sheet met nagelstickers met onderwater thema van de BornPrettyStore. Deze zijn $2,95 per velletje en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook zijn de parels die ik gebruikte verkrijgbaar bij de BornPrettyStore. Deze kosten per potje $0,99. Hier zitten dan verschillende maten parels in. Het mooiste vind ik dat de BornPrettyStoregeen verzendkosten hanteert. En wanneer je code PINKW10 gebruikt krijg je nog eens 10% korting op je gehele bestelling.
Wendy Liefs

*Dit Product is mij ter review toegezonden.

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Little Blue Mermaid*

  1. Leuke nailart geworden! Zoals je weet ben ik een groot blauw liefhebber, ik vind deze kleur alleen niet zo heel erg mijn ding.
    Daphne onlangs geplaatst…Mr. Goodiebag pers event.My Profile

  2. oh wat mooi! je hebt een perfecte achtergrond kleur hiervoor gekozen, mooi!

  3. Super mooi geworden! Heel leuk thema en alles past erbij, en het is gewoon mooi 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge