Nail Art *Liquid Stamping*

Nail Arts, ik vind het steeds leuker om te maken. Ik geef mezelf er de tijd voor om iets moois te maken. En soms zit ik een beetje rond te neuzen op instagram en zie ik de meest geweldige dingen voorbij komen.

Vaak als je iets in je hoofd hebt moet je het gewoon een x proberen. Of het nou mooi is of het is verschrikkelijk, wie niet waagt wie niet wint. Ik wou weten of je met de liquid metal lakken van Claire’s kon stempelen. Dus ik koos voor een zwarte basis. In dit geval de The Black Cat van Essence. Deze zwarte lak heeft een latex finish en droogt dus mat op.

De liquid metal lakken van Claire’s zijn echt prachtig en dekken fantastisch dus met een leuk stempel patroon en 2 van deze liquid lakken ging ik aan de slag. Ik koos voor het M100 plate van Konad en Purple en Pink Liquid van Claire’s. Ik lakte de 2 lakken boven elkaar en schraapte zo het overtollige over de plate zodat de gradiënt van de kleuren goed verdeeld zouden zijn.Met mijn grote siliconen stempel pakte ik de image van mijn plate en rol deze over mijn droge matte zwarte nagellak.In principe heb je zo al een hele leuke vrolijke nail art. Toch wou ik nog wat verder gaan. Helaas zijn mijn nagels niet echt lang maar goed ik wou het proberen.Ik koos voor een hoek vinyl. Legde de punt in het midden van mijn nagel zodat je een soort dakje krijgt. De hoekjes heb ik ingekleurd met de Pink Liquid van Claire’s en vervolgens verwijder je de vinyl voorzichtig. (Ik kwam er tijdens het werken achter dat ik misschien beter eerst mijn tip had kunnen doen en daarover heen stempelen)Om het geheel nog net iets meer klasse te geven besloot ik een zwarte oil rhinestone in het puntje te plakken. Nagelriemen schoonmaken en klaar is het kunstwerkje.De volgende x zou ik het misschien een beetje anders aanpakken maar ik vind hem zeker geslaagd! Proberen jullie zo wel eens wat uit wat je echt in je hoofd hebt om te doen?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Liquid Stamping*

 1. Hoe gaaf geworden Wendy. Gisteren is het stempelen zowaar “gelukt” bij mij voor de 1e keer. Ik ga hier zeker mee verder stoeien. Ik vind het namelijk heel leuk. Maar zo’n gradiënt zal nog wel ff duren voordat dat me lukt. Ik was allang blij dat ik eindelijk iets op m’n stempel kreeg en vervolgens op mijn nagels! Ghihihi 😉 Xxxx
  Mandy onlangs geplaatst…Nars Orgasm/Sleek Rose Gold Look a likes…My Profile

 2. Deze zijn heel leuk geworden! Ga dit ook eens doen.

 3. Hij is echt heel erg mooi geworden, het matte en metallic geeft een onwijs tof effect!
  Petra onlangs geplaatst…Sally Hansen, Luxe Lace…820 Crochet.My Profile

 4. Dat heb je mooi gedaan!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Keep It Colored ooglookMy Profile

 5. […] 2 laagjes. De lak droogt ook enorm snel en dit alles bij elkaar maakt de lak ook perfect om mee te stempelen.De liquid metal lakken zijn te koop bij de Claire’s winkels. De lakken zijn wel wat duurder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge