Nail Art *Leather Stamping*

Gister konden jullie de lak die ik als basis voor deze nail art al uitgebreid voorbij zien komen. Maar omdat ik nog iets extra’s wou toevoegen aan deze lak met een klein experiment, ging ik stempelen.

Ik koos ervoor om het uit te proberen. Lukt het stempelen met de Limited Edition lak van Catrice – Greyhound To Nowhere. De mooie grijze lak met prachtige shimmers die matt opdroogt. Ik koos voor een imageplate uit mijn Laushine Stempelset welke ik in de Sale kocht bij GetYourNailsDone. Ik koos een soort van kanten patroon voor op mijn middel en ring vinger. Op mijn pink en wijsvinger gebruikte ik een stukje tape om een rechte french manicure te kunnen maken.De rechte lijnen zijn niet helemaal tot hun recht gekomen maar het effect vind ik wel erg gaaf geworden. En stempelen met Greyhound To Nowhere ging super goed!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Leather Stamping*

 1. Cool! Leuk om te zien dat de Laushine plaatjes goed werken. En een toffe kleurencombinatie!
  Margo onlangs geplaatst…NOTD: Sassy SalmonMy Profile

 2. Mooie combi! En de lak van Catrice stempelt echt perfect
  Dailynailsart onlangs geplaatst…El Corazon: Kryptonite.My Profile

 3. wat een toffe kleurcombinatie, erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Hieperdepiep…250 volgers winactie!My Profile

 4. Grijs staat prachtig bij de leather lak. Heel mooi gedaan!
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter Sweater – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge