Nail Art *Lacquester Gradiënt*

Lacquester een Nederlands indie merk wat je hier zeker al een aantal keren voorbij hebt zien komen. Wat ook leuk is aan Lacquester is dat ze een eigen Facebook pagina heeft. Hier kun je kletsen over Lacquester en andere dingen.

Onder de andere dingen staan onder anderen de nail art challenge. Er word een onderwerp uitgezocht en hier kan je dan vrijwillig aan mee doen en dan zet je je foto op de facebook pagina. Super leuk want je ziet echt zoveel verschillende dingen voorbij komen. Zo zie pas echt goed hoe verschillend bepaalde inspiraties zijn. Vorige week woensdag deed ik mee aan de challenge. Het onderwerp was gradiënt/ombre. Ik koos voor 3 Lacquester lakken (wat dus eigenlijk helemaal niet hoeft maar wat ik dus leuk vond om te doen). Ik gebruikte als basis Pinkertone Agency en ging daarover sponsen met Feel’A Meh Lila en The Purpletraitor. Prachtig overloop in kleuren en enorm tevreden!

De lakken van Lacquester zijn allemaal te koop op haar eigen webshop. Per lak betaal je ongeveer €7,25. Voor de exclusievere lakken wil de prijs wel wat hoger zijn. Wil je meer info over Lacquester en de prachtige lakken meld je dan aan bij de Facebook pagina van Lacquester.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *Lacquester Gradiënt*

  1. Ik ben erg onder deindruk van deze kleurcombinatie, heel mooi en zeker heel vrolijk

  2. Prachtige kleuren combi Wendy! Mooi!
    NailTalk onlangs geplaatst…LadyQueen review – Mermaid Sparkle Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge