Nail Art *Jeans Stripes*

In mijn laatste shoplog konden jullie al zien dat ik enkele Kiko Demin lakken had gescoord. En bij demin denk ik vaak aan de blauwe spijkerbroek met de bruin/goudkleurige naden. Dit vroeg om een nail art.

Helaas kon ik niet echt een patroon vinden wat op een genaaide lijn lijkt maar goed ik heb genoeg imageplates en koos uit eindelijk voor Konad plate M60. Hier staat een mooi lijnen patroon op wat ik wel erg grappig vond passen bij een jeans/denim. Ik lakte 2 laagjes van de Kiko lak (stomme ik vergat hiervan foto’s te maken) En ik ben met een gouden stempel lak gaan stempelen.Ik was er niet heel erg tevreden over maar ik moet zeggen hij ziet er toch wel erg leuk uit en zeg nou zelf die spijkerbroek herken je er wel in toch?!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Jeans Stripes*

  1. Het patroon herken ik er inderdaad wel in, …..ja, dit ziet er erg leuk uit…juist omdat het patroon niet helemaal regelmatig is, geeft het een leuke speelse indruk…
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Spring time!My Profile

  2. Heel gaaf! Zoiets heb ik ook eens gemaakt, bijna zelfde patroon en kleuren (logisch ook met jeans :-P) Goed gelukt!
    NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Galaxy – Nail ArtMy Profile

  3. Wat een leuke combi zeg dat goud en blauw 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge