Nail Art *Incoco Nailpolish Strips*

Het is alweer een tijdje geleden dat ik ze gekregen heb en door alle drukte om me heen bleven ze steeds maar liggen. Wat gek is eigenlijk want juist in drukke tijden zijn de Incoco Nailpolish Strips het makkelijkste!

Ken je dat? Geen tijd om je nagels te lakken of net niet die vaste hand om een leuk lijnen patroon te tekenen op je nagels? Ja ik herken dat wel. Vaak ga ik er dan toch even voor zitten zodat ik juist even mijn rust moment creëer maar ik kan me best indenken dat dit nog meer stress oplevert bij menig vrouw! En speciaal daarom laat ik jullie vandaag een combinatie zien van gelakte nagels met een nail art die al gedrukt is op een Nailpolish Strip van Incoco!

Ik lakte mijn duim, wijsvinger en pink met een mooie chique grijze lak van Essence. Deze is al wat ouder en komt uit de Vampire Love LE. De zilvergrijze lak bevat ook nog eens prachtige zilveren glitters.

Maar dan hou je nog 2 nagels over. Ik koos hiervoor de Creme De La Creme strips van Incoco uit. Een mooie chique nude kleur als basis met donkere grijze schuine strepen. Ik bracht deze 2 in raptempo aan en het handige van deze 2 is dat ze droog zijn wanneer je klaar bent. Incoco kende ik uit Engeland en Amerika maar ze zijn tegenwoordig ook te koop in Nederland via de webshop allesvoorjeuiterlijk.nl. Een leuke webshop met veel leuke producten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Leave a comment to Nail Art *Incoco Nailpolish Strips*

  1. Aparte combinatie is dit geworden op het gebied van kleur, wel mooi….geen idee of de nail polisch strips wat voor mij zijn….( ik kan op dat gebied zo een echte klungel zijn hihi )
    Petra onlangs geplaatst…De positieve effecten van de zon…My Profile

  2. Rustig en elegant. Classy nail art!
    NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon – Cream collection 423/ 263My Profile

  3. […] pers pakketje van allesvoorjeuiterlijk.nl. De laatste keer dat ik jullie de nailpolish strips van Incoco liet ziet gebruikte ik ze al niet op al mijn nagels. En hoe leuk is het dat Incoco ook met dit idee […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge