Nail Art – Holographic Stamping

Voor mijn vakantie kreeg ik van Miriam (je weet wel die meid met die prachtige nagels van NailTalk) de vraag of ik een artikel met nail art wou maken voor een gast artikel. Poeh dat was een uitdaging!

Ik maakte verschillende nail arts en eigenlijk vond ik ze zelf allemaal net niet goed genoeg. En omdat ik niet kon kiezen koos ik ze allemaal. Speciaal voor vandaag laat ik de holographic stamping nail art zien!

Ik lakte mijn nagels met de zilveren holografische lak van Color Club met de naam Harp On It. Echt een geweldige holografische nagellak! Maar heb ik ook een stempel lak die dit holo geweld aan kan?! Ik zocht en zocht en bedacht me ineens dat de prachtige neon roze Miriam van Virtuous Polish ook heel goed stempelt. Ik koos voor het BornPrettyStore plate BP-52. Een kleine ronde plate met bloemen patroon. Perfect! Op iedere nagel draaide ik de plate iets zodat niet op iedere nagel het zelfde plaatje kwam.Ook weer zo’n prachtige plate van BornPrettyStore! Deze plate kost $2,99 en wanneer je tijdens het bestellen code Pinkw10 gebruikt krijg je 10% korting!

Vergeet vooral niet de prachtige lakjes! Ben je nog opzoek naar mooie neon stempel lakken check dan gauw Nailpaintlove want de lakken van Virtuous Polish stempelen echt fantastisch!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art – Holographic Stamping

  1. Echt ZO mooi he! Wordt helemaal enthousiast als ik deze nail art zie. Prachtig!!
    NailTalk onlangs geplaatst…IBD nail lacquer – Pan-DuhMy Profile

  2. Tjonge je haalt wel het beste van deze 2 lakken naar boven in deze nail art…heel erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Mond..euhhh Tuesday manicure: Neon !.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge