Nail Art *Holographic Rhinestones*

Het is nog steeds een beetje wennen voor mij om een klein samenvattingsartikel te schrijven. Ik denk dat dit met de tijd er vanzelf wel in slijt maar voor nu is het nog even wennen.

Vandaag een simpele maar zeker een doeltreffende nail art online op Nailpaintlove. Met als basis El Corazon Matte & Shine 164. Iedere vrouw houd van bling maar niet iedere vrouw heeft altijd alle tijd om de meest grote kunstwerken te (laten) maken.DSC_94231-BorderMakerVoor het volledige artikel of het Engelse artikel kun je terecht bij Nailpaintlove. Ik zou het leuk vinden als je er een reactie achter laat.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Holographic Rhinestones*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge