Nail Art *Heaven Stars*

Weet je het nog die mooie zachte pastel metallic blauwe lak van vrijdag? Een prachtige hemelse lak die bij mij enorm om een nail art schreeuwde.

Omdat ik echt onder de indruk ben van dit kleurtje en het al hemels noemde bedacht ik me dat ik nog mooie vinyls had liggen in de vorm van een sterren. Ik pakte mijn blauwe Large Hologram van El Corazon erbij (swatch en review volgt snel van deze lak!) en ik ging aan de slag.

De sterren zijn in elkaar dus je hebt de gevulde kleine sterren en de grote open sterren. Ik plakte op alle nagels de open sterren en de kleine sterren als contrast op mijn ringvinger. Ik werk hierbij nagel voor nagel omdat als de vinyl te lang op de lak zit, de kans aanwezig is dat je de basis lak mee trekt. Verwijder de vinyl meteen na het aanbrengen van de top lak. Wanneer deze lak droog is, is het erg moeilijk om de vinyl te verwijderen op een mooie strakke en nette manier.Wanneer je alle nagels gedaan hebt, lak je de nagels af met een goede topcoat en klaar ben je! Alweer een leuke en makkelijke manier om een feestje op je nagels te maken! Vinyls zijn te koop bij diverse Amerikaanse aanbieders. Je moet hiervoor wel een paypal account hebben.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Heaven Stars*

 1. Ahhw wat ontzettend lief met die sterren. Prachtige lakken zo samen, past goed!
  NailTalk onlangs geplaatst…1face.com – Nail ArtMy Profile

 2. Zijn ontzettend leuk geworden!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Purple/Pink meets stripes.My Profile

 3. deze combinatie van lakken , samen met de sterren heeft echt iets unieks, erg leuk om dit in die mooie, frisse blauwtinten te zien…
  Petra onlangs geplaatst…Mondag manicure: Coral & Mint …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge