Nail Art *Happy Dots*

Vandaag gaan we weer even creatief zijn. Wel op een simpele manier want met de warmte heb je weinig zin in moeilijk doen.

IMG_1247-BorderMakerOp Nailpaintlove kun je natuurlijk weer het volledige artikel zien en de lijst met lakjes die ik heb gebruikt. Natuurlijk kun je dit doet met alle lakken die je maar kan verzinnen. Ik vind het een heerlijk vrolijk effect waar je alle kanten mee op kan!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *Happy Dots*

  1. Wat een vrolijke nagels!
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Powerful Shimmer ooglookMy Profile

  2. Vind stipjes mani’s altijd leuk, vrolijk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Distressed – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge