Nail Art *Happy Chinese New Year*

Ook deze week weer een week vol nail arts. Aankomende zondag staat Valentijn alweer voor de deur. Dus hou je van roze en hartjes dan zal je deze week niets te kort komen. Maar vandaag beginnen we met Happy New Year.

Happy New Year? hoor ik jullie al denken. Maar mocht het je ontgaan zijn vanaf vandaag begint het jaar van de aap. Oftewel het is vandaag Chinees Nieuwjaar. En speciaal daarvoor heb ik deze nail art gemaakt.Tijdens het Chinees nieuwjaar staat veel in het teken van rood. Niet mijn kleur maar goed ik heb wel een aantal rode lakken in mijn stash. Ik koos voor Cranberry Splash van China Glaze. Eigenlijk best toevallig dat ik voor een lak van China Glaze ging 😉 Ik heb hier met Cupcake Polish – Miami over heen gestempeld. Ik gebruikte een plate van Bundle Monster. Op plate BM-S228 staan allemaal leuke Chinese New Year afbeeldingen en hier maakte ik dan ook graag gebruik van. Na het stempelen even schoonmaken en aflakken met topcoat en klaar ben je. Ik heb een tijdje geleden een nieuwe set Bundle Monster plates besteld. Deze 10 delige Holiday set kost $14,99. Deze set heeft een diversiteit aan afbeeldingen dus zeker leuk om te hebben. Ik kocht mijn set op de site van Bundle Monster.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Happy Chinese New Year*

  1. Dat rood en goud, wat een geweldige combi! Prachtig gedaan meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge