Nail Art *Happy Birthday*

Hieperdepiep HOERAAAAA Vandaag ben ik jarig en blaas ik 29 kaarsjes uit. En speciaal voor deze dag heb ik een nail art gemaakt. Een nail art met een enorme dosis roze dus pas maar op!

Als basis ging ik voor een roze gradiënt. Ik koos hierin allemaal voor roze tinten zodat je een mooie overloop van licht naar donker roze zou krijgen. Als basis lakte ik mijn nagels met de lichtste roze kleur namelijk met Dragon van BarryM

Dit laat ik enorm goed drogen om daarna te beginnen met een gradiënt met nog 2 andere BarryM lakken. Ik gebruikte buiten de zachte Dragon nog Grapefruit en Pomegranate. Ik depte met een sponsje op mijn nagels en besloot op mijn middelvinger de kleuren net andersom te doen.

Toen deze prachtige roze gradiënt droog was vond ik het nog wel leuk om er een ster op te stempelen. Met de gedachte dat je op je eigen verjaardag de ster van de dag bent… Ofzoiets! Ik gebruikte hiervoor een plate die ik op eBay kocht en mijn zilveren PUPA Holo lak.Na het stempelen aflakken met een topcoat en klaar!! Ik kan stralen op deze dag! Mijn laatste twintiger verjaardag!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Nail Art *Happy Birthday*

 1. Happy Bday! !! En een erg leuke nailart. Helemaal Wendy!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailart: Pink stripes watermarble.My Profile

 2. Yay! Hij is erg mooi! Ik wil altijd wel gradients met stempel maken, elke dag! Hopelijk heb je het ontzettend naar je zin vandaag en voel je je lekker jarig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – Miss Pinky NailsMy Profile

 3. Proficiat!
  Volgende week is het mijn beurt 😀 !

 4. Gefeliciteerd, ik hoop dat je een heel fijne dag hebt vandaag….
  Petra onlangs geplaatst…Zelf maken; Guacamole gezichtsmasker ….My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge