Nail Art *Grafisch Gradiënt*

Soms ben ik met een review van een lak bezig en terwijl ik de lak op mijn nagels heb zie ik een nail art helemaal voor me. Zo was dat ook bij deze matte Enter Wonderland van Essence.

Ik bladerde even door mijn imageplates heen en kwam een mooi grafisch patroon tegen wat ik zelf wel erg passend vond bij het matte van Enter Wonderland. Maar in plaats van stempelen met 1 kleur koos ik voor 2 kleuren paars. Een lichte en een donkere. Door deze 2 vlak naast elkaar te smeren over het plaatje krijg je een waar gradiënt effect in je stempel patroon. Om het matte effect te behouden koos ik ervoor om een matte topcoat te gebruiken.Wanneer je niet van het matte effect houd kun je er altijd kiezen om een glans topcoat te gebruiken.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Grafisch Gradiënt*

  1. Dat ziet er super mooi uit…en ondanks dat ik meestall niet zo stuk ben van het matte denk ik dat het hier wel het de nail art tot zijn recht laat komen….

  2. Wauw meid, heel erg mooi! Echt wel mijn smaak 😉 Love it!
    NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – DoorMariska (en video!)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge