Nail Art *Golden Christmas*

Zoals beloofd is het me vandaag ook weer gelukt om een nail art voor jullie online te zetten. Dit keer een hele simpele maar zeker goed geslaagd al zeg ik het zelf.

Ik heb wederom gebruik gemaakt van rood en goud. Ik hou totaal niet van rood maar voor kerst mag het wel vind ik. En goud hoort daar gewoon bij. Eerst zat ik te denken om zilver ipv goud te gebruiken maar na het goed bekijken van de basis lak werd het toch goud.

Als basis voor deze lak gebruikte ik namelijk Stuck In The Chimney van Colores De Carol. Een mooie rode lak met glitters, gouden shimmers en ook nog iet wat holografisch effect. Super mooi voor de feestdagen. En door de gouden shimmer kwam ik op het idee om dus het blad goud te gebruiken. Ik heb deze in stukjes gefrommeld en daarna vast geplakt met topcoat op mijn nagel. Om de driehoekjes af te maken koos ik voor een holografisch gouden hexagon.Super feestelijk dacht ik zo. Niet heel moeilijk of ingewikkeld maar zeker weer geslaagd. Ik ga voor vanavond en morgen op zoek naar een mooie blauwe glitterlak voor bij mijn feest outfit. Veel plezier tijdens deze dagen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Golden Christmas*

  1. nou en of deze nail art feestelijk is…echt heel erg leuk is hij geworden
    Petra onlangs geplaatst…Verrassend apart….No 7 gel polish, nail colourMy Profile

  2. […] heb ik lakken staan die ik wel al gebruikt heb in verschillende nail arts maar waar ik helemaal nog geen review over heb geschreven. Zo ook deze Colores de Carol lak. Maar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge