Nail Art *Glitter Shell*

Soms zit ik in mijn foto map te bladeren en zie ik ineens foto’s van nail arts die ik nog niet hier heb laten zien. Soms verdwijnen ze in de prullenbak maar soms moet ik ze echt delen met jullie. En zo ook deze!

Vorige week konden jullie al de prachtige Starrily – Lambo Limelight zien. Toen ik deze lak op had vroeg het gewoon om wat extra’s. Ik pakte mijn MoYou – Sailor #05 imageplate erbij. Hierdoor besloot ik om er een schelpen patroon op te stempelen. Glinsterende schelpen doen mij altijd denken aan de zon die op het strand schijnt.

Voor ik begon heb ik mijn nagelriemen ingesmeerd met de Cuticle Defender van El Corazon. Daarna ben ik met zwarte stempellak 1 voor 1 mijn nagels gaan stempelen. Na het schoonmaken nog even een laagje topcoat en je bent klaar.Buiten de zon die op de natte schelpen schijnt doet het me achteraf ook wel een beetje denken aan een zeemeermin. Ik ben blij dat ik voor dit patroon heb gekozen. Het maakt de lak gewoon helemaal af voor mijn gevoel. MoYou plates zijn verkrijgbaar in verschillende webshops. De prijs voor de plates is ongeveer €6,50 per stuk.

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *Glitter Shell*

  1. Heel mooi! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge