Nail Art *Valentine Glitter Heart*

Waar het gister iedere x mislukte ging het vandaag een stuk beter. Met een geweldige basis lak kom je al snel een heel eind. Ik ging aan de slag en kreeg een heerlijk zoet resultaat.

Zoetsappig, roze, hartjes, snoepjes, chocola en nog heel veel meer. Dat is waar ik aan denk als ik aan Valentijn denk. Dit is natuurlijk geweldig om te verwerken in een nail art in combinatie met glitters. Ik kreeg een tijdje geleden van de vriendin van mijn vader een geweldige toffe Orly lak.

Ik gebruikte deze Mirrorball van Orly als basis. Je hebt vast wel eens gehoord van dit geweldige lakje maar een volledige review komt nog. Ik bracht een laagje snel drogende topcoat aan zodat ik snel door kon werken. Ik gebruikte hartvormige vinyls van Svenjasnailart.de en Vinylboutique. In combinatie met een gradiënt van wit, licht roze en roze vind ik het een zeer zoetsappige nail art.Ondanks het ongelukje met mijn nagel vind ik deze nail art enorm geslaagd. De vinyls zijn te koop bij Svenjasnailart en Vinylboutique en de prijzen verschillen van €2,80 en $5,00. Ik heb eerlijk gezegd Mirrorball nog niet in Nederland te koop gezien wat ik persoonlijk erg jammer vind want jemig wat een prachtige lak is dat zeg!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge