Nail Art *Foils*

Aangezien je bij Nailpaintlove sinds kort ook prachtige nail art producten kunt kopen lijkt het mij ontzettend leuk om dit ook uitgebreid met jullie te delen.

Ik koos voor de om eerst de foils eens onder de aandacht te brengen. Als eerste lakte ik mijn nagels gewoon zwart. Ik vind dit persoonlijk een mooie combinatie met de groene foil. Laat je lak goed drogen en uitharden. Als dit allemaal netjes is kun je beginnen met de foil lijm. Dit is een speciale lijm die er voor zorgt dat de foil goed blijft zitten en goed hecht.Lak de lijm op de plek waar je graag de foil wil aanbrengen. Ik koos ervoor om mijn ringvinger helemaal te doen. Dus lakte ik de lijm helemaal over mijn zwarte nagellak heen.De lijm is eerst wit maar wanneer hij opdroogt zie je hem niet meer en is hij doorzichtig. Dit is een teken dat de lijm gereed is voor de foil.Leg de foil met de zilveren of bruine kant op de ‘droge’ lijm en wrijf het goed aan. Je ziet dat de foil loslaat en het stukje waar de foil zat doorzichtig word.Wanneer je ziet dat alles helemaal bedekt is met de foil wrijf je het nog een x goed aan en het zit erop.De rest van de nagels besloot ik schuin te doen voor een speels effect. Wanneer je klaar bent kun je er voor kiezen om een topcoat aan te brengen. Houd er wel rekening mee dat dan de mega glans van de foil een beetje verdwijnt maar de houdbaarheid verlengt.Ik gebruik het vaak als ik feestjes heb. Het geeft net iets extra’s aan je nagels wat nagellak niet snel kan! Foils kun je hier in de webshop vinden en daar kosten ze €2,95 per potje. Mocht je nog geen foil lijm hebben dan is die ook te koop en die kost €4,50 per flesje van 15ml.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Foils*

 1. Ik weet het niet met die folies… Krijg het er nooit netjes op en er zijn altijd stukjes die nog missen… Ik sla toch even over denk ik..
  Mijn Kleine Geheimpjes onlangs geplaatst…Dollish Polish Cold Winds Are RisingMy Profile

 2. Zo gaaf is dit! Moet het nog steeds een keer aanschaffen
  Dailynailsart onlangs geplaatst…A England: Crowns of Thistles.My Profile

 3. het effect is inderdaad heel erg apart…..
  Petra onlangs geplaatst…Versatile award …7 facts about me!My Profile

 4. Heb er wel eens wat mee gedaan, met die foils. Een paar keer in een nail art maar het is niet helemaal mijn ding. Maar wie weet, pak ik het weer eens! Wel gaaf, zwart en groen, goed gekozen!
  NailTalk onlangs geplaatst…Reversed stamping – Pink Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge