Nail Art – FireWorks

We zijn alweer een week verder maar nu ik weer wat meer tijd heb wil ik heel graag nog mijn Oud & Nieuw nagels met jullie delen!

Ik kon niet kiezen wat ik zou maken. Maar uit eindelijk kwam ik op een image plate wat ik hier bestelde een patroon van Vuurwerk tegen. Dus hup mijn nagels met een zwarte basis gelakt en met wit het patroon erover heen gestempeld. Maar vuurwerk is eigenlijk nooit wit.

Op instagram zag ik wel vaker voorbij komen dat ze witte plaatjes inkleuren met een soort van Jelly nagellak. Aangezien ik deze niet heb koos ik 4 Essence kleuren en begon te druppelen op een sheet. Door er flink wat topcoat door te mengen krijg je de zelfde waterige kleuren. Met een klein kwastje ging ik het vuurwerk inkleuren. Nog wat holografische sparkle on top en ik was klaar voor een knallend feestje.

Hadden jullie ook speciale nagels voor Oud & Nieuw?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art – FireWorks

 1. wat een leuk patroon is dit, erg apart…Ik ben zelf niet zo een NYE party ganger, dus nee ik had geen speciale nagels voor die avond..
  Petra onlangs geplaatst…Rose water & Rozenolie van Argantheek.nlMy Profile

 2. Super nagels Wendy! Vind ze schitterend!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – History of the WorldMy Profile

 3. Dat heb je weer mooi gedaan.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Drie nieuwe P2 lakjesMy Profile

 4. Gaaf geworden zeg!!

  Begin de laatste tijd het stempelen meer onder de knie te krijgen, dus begin er steeds meer lol in te krijgen.

 5. ohmy wat een prachtige art meis!
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge