Nail Art Film *Swimming Pool Drops*

Een nieuw jaar met nieuwe dingen. Ik heb altijd gezegd geen filmpjes te gaan opnemen maar ik denk dat ik van mijn geloof ben afgestapt. Ik ben de drempel over gestapt en ben gewoon begonnen. En daarom vandaag een nail art filmpje voor jullie.

Ik gebruikte voor deze nail art de volgende producten:
BornPrettyStoreSquare Stamping Head – Color: Black – $1,59

BornPrettyStoreStamping Plate BP-L009 – $4,19

Ooh La LacquerPoolside Paradise – $10,00
Wil je de volledige review van Poolside Paradise lezen? Dat kan hierIk ben erg benieuwd wat jullie van mijn eerste echte nail art filmpje vinden dus laat zeker een reactie achter!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art Film *Swimming Pool Drops*

  1. Leuk leuk leuk!! Gaaf zo’n filmpje 😀 en mooie mani!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge