Nail Art *Fame Lace*

Tijdens het lakken van de onwijs chique ILNP lak Fame kreeg ik echt tal van ideeën om er mee te gaan doen. Aangezien ik die dag prachtige stampingplates van de BornPrettyStore binnen had gehad wist ik het wel.

Ik besloot om over Fame een prachtig kanten patroon te gaan stempelen met zwart. Zo kreeg de chique Fame nog een extra chique uiterlijk met en vrouwijke touche. BornPrettyStore kwam met het prachtige BPL-030 plate. Een grote plate met 3 rijen verschillend kant. Super mooi als je het mij vraagt. Ik koos ervoor om op alle nagels uit dezelfde rij het kant te gebruiken. Met een goede zwarte stempel lak en de Cuticle Defender van El Corazon was ik zo klaar. De complete review van Fame kunnen jullie hier teruglezen. En mocht je net als mij van chique nagels houden met een vrouwlijke kantje dan kan ik je deze plate zeker aanraden. Ik kocht deze plate bij de BornPrettyStore voor $2,99. Het leuke is de BornPrettyStore heeft geen verzend kosten en vul jij mijn kortingscode: PINKW10 in dan krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *Fame Lace*

  1. Vind lace zo mooi! Prachtig ook op die gouden lak!
    NailTalk onlangs geplaatst…Elevation Polish & Pahlish – Eternal Blue SkyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge