Nail Art *FAILS*

Soms heb ik een idee in mijn hoofd en ga ik aan de slag. 9 van de 10x als ik dan klaar ben, ben ik ook super enthousiast over wat ik heb gemaakt. Maar een aantal worden ook zeker op de foto gezet om vervolgens weg te gooien en niets mee te doen.

Af en toe maak ik dan een Nail Art en heb ik de foto helemaal klaar met watermerk en al. Maar dan… Dan zie ik dat de foto’s echt maanden in mijn nog te bloggen mapje met foto’s staan. Dan besluit ik voor mezelf de foto’s te plaatsen in de map Nail Art alsof ze dus gewoon gedaan zijn. Maar omdat er nu toch wel een aantal zo stonden leek het mij wel leuk om ze gewoon te plaatsen maar dan zonder uitleg en gewoon bij elkaar in een artikel.

Om te beginnen mijn eerste Maniswap ontwerp van de afgelopen keer. Helaas vond ik hem niet duidelijk genoeg en dus besloot ik een nieuwe te maken. Hierdoor is deze dus in mijn mapje blijven staan….

Ik kreeg vanuit BornPrettyStore prachtige producten toegezonden. Een wiel met prachtige rhinestones en 2 plates. Ik probeerde hier nail arts voor te maken maar na mijn mening echt niet zoals ik ze wil publiceren.

De rhinestones probeerde ik op een leuke manier met een soort van kant te combineren! Poging mislukt! Binnenkort een betere versie!

En dan de mooie rode textuurlak van KIKO die voorbij kwam en de plate die ik al eerder liet zien met leuke kerst truien plaatsen. Ik probeerde een leuk patroon met wit over het rode heen te stempelen. Het lukte me gewoon niet goed genoeg naar mijn eigen idee!Zo, dat waren de 3 fails voor mijn gevoel. Ondanks ze er leuk uit zien waren ze voor mij niet perfect genoeg om de blog te halen! Natuurlijk komen er binnenkort weer leuke nail arts genoeg!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *FAILS*

  1. HUH! Die laatste twee, snap ik niks van. Zijn prachtig!! Die eerste kan ik wel iets inkomen omdat ze flakies en de swirl niet zo tot zijn recht komen. Ik heb ook zo’n mapje. Binnenkort ook maar weer eens online zetten…
    NailTalk onlangs geplaatst…Gradiënt – Nail ArtMy Profile

  2. Inderdaad, die laatste twee zijn prachtig! Wel handig dat je er zo’n artikel van maakt. Ik heb precies hetzelfde, soms staan nail arts echt maanden in mijn mapje. Haha.
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Sun Kissed nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge