Nail Art *End Of Summer*

Nu de zomer toch echt voorbij lijkt te zijn wou ik toch nog 1x een zomer gerelateerde nail art maken. En dit terwijl er overal al weer vol op naar Halloween geleefd word. Maar wat wil je met de nazomer die wij hebben gehad!

Als basis heb ik gekozen voor Empire State of Mint. Een prachtige mint groene lak van Barry M. Hier later nog een uitgebreide review van!

Het leek me leuk om een dubble stamping patroon te gaan maken. En ik koos daarvoor een licht roze stempellak van BornPrettyStore en de holografische stempellak ‘One Heluva Holo‘ van Jolie Polish. Ik gebrukte plate BP-L017 wederom van de BornPrettyStore. Een prachtige plate met tal van zomerse afbeeldingen. Ik koos voor de zeesterren.Als eerste smeer ik mijn nagelriemen goed in met de Cuticle Defender van El Corazon. Wanneer deze droogt kun je beginnen. De licht roze stempellak als eerste en gaf al een super tof effect. Hier nog het zelfde patroon over heen stempelen met One Heluva Holo en de diepte zit er zeker in.Op mijn middelvinger heb ik nog een plaatje gestempeld met de tekst ‘We Love Summer Nights‘. Nou dit klopt zeker wel want ik mis de warme avonden buiten!Ook al is de zomer dus al ver te zoeken. Hij blijft erg zomers en erg goed gelukt al zeg ik het zelf!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *End Of Summer*

  1. Wat een vrolijke, zomerse nailart! Leuke kleuren ook 🙂
    Miriam – nailtalk onlangs geplaatst…LoveNess Unicorn Siver Fine – PigmentMy Profile

  2. […] nog sneller en word de prachtige glans nog meer versterkt. Verder werken deze lakken perfect als basis in een Nail Art door de snelle droogtijd. In Nederland zie je BarryM helaas niet heel erg veel. Gelukkig kun je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge