Nail Art *Dubble Stamping*

Een tijd geleden liet ik jullie de prachtige Do It Like A Nude zien van BarryM. Deze lak is echt tot mijn favorieten gaan horen. Een prachtige nude lak die ook perfect kan voor een nail art! Dus daar ging ik mee aan de slag.

Ik heb via BornPrettyStore prachtige imageplates en besloot plate BP-L018 te gebruiken. Deze konden jullie al eerder zien in de feather manicure. Ik vind deze plate echt waanzinnig. Er staan leuke plaatjes op die we zeker straks in de winter gaan gebruiken. Voor vandaag koos ik het bloemen-ruitjes patroon. En na het zien van een Nail Art bij Miriam besloot ik met 2 kleuren over elkaar heen te stempelen. Ik koos voor roze en turquoise stempel lakken van Konad. En omdat het misschien op al mijn nagels wat te druk zou zijn besloot ik om prachtige rhinestones te gebruiken op mijn wijsvinger en pink.Wil jij ook zo’n ontzettend leuke plate? Die kun je hier bestellen bij BornPrettyStore. Ook hebben ze de rhinestones en tal van andere leuke nail art spullen. En het leukste van alles is dat de verzendkosten gratis zijn. En nog leuker, bestel je nu en voer je code PINKW10 in, dan krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Leave a comment to Nail Art *Dubble Stamping*

  1. Gaaf deze nail art en moet ook echt even een groot compliment geven voor de foto’s heel mooi!
    Lonneke onlangs geplaatst…Rimmel London Rita Ora | Go Wild-Er-Ness & Daisy DaysMy Profile

  2. Wat lief dat je me noemt! Vind ‘m prachtig zoals je weet. Lief en zacht. Hou daarvan!
    NailTalk onlangs geplaatst…Nail The Mail – Box AugustMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge