Nail Art *Disstressed*

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt zijn er diverse nieuwe dingen hier op mijn blog al voorbij gekomen. Vorige week mijn eerste filmpje en de foto’s zijn wat aangepast dus voor nu ook tijd voor een nieuw soort nail art.

Ik had al vaker de Disstressed nail art techniek voorbij zien komen. Ik had steeds zoiets van dit moet ik echt nog een x maken. Het kwam er steeds niet van maar nu had ik zoiets van ja! Deze techniek is echt super simpel. Je strijkt je kwastje af langs je flesje tot deze net niet droog is. Dan ga je strepen trekken over je basis lak. That’s it!

Ik koos wat kleuren uit en begon met een Snow Me White van Sinful Colors als witte basis. Ik begon vervolgens met Lacquester – Prototype 5. Jammer genoeg is deze lichte kleur een beetje weggevallen. Vervolgens ben ik met Free Hugs van Essence ook strepen gaan trekken. En om alles af te maken besloot ik nog The Way You Make Me Teal van BarryM erbij te doen.Het geheel even aflakken met topcoat en klaar ben je. Makkelijk, leuk en binnen no time klaar! Of hij helemaal zo is geworden zoals ik had gewild, nee dat niet. Maar vind hem wel erg leuk geworden en ga het zeker nog eens proberen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Disstressed*

  1. hij is inderdaad best wel leuk om te zien…misschien een topcoat met glitters eroverheen?
    petra onlangs geplaatst…Hersenspinsel:…over doelen en deze behalen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge