Nail Art *Coral Seastar*

Nu mijn nagel weer op lengte is ben ik al mijn perspakketjes even aan het doorlopen om zo deze dingen niet te vergeten en mijn afspraken na te komen. Niet dat ik het erg vind om dit te doen want er zitten super leuke producten in.

Vandaag laat ik jullie een stamping nail art zien. Alweer stamping? Ja het blijft gewoon een leuk en makkelijk iets om je nagels helemaal om te te toveren tot prachtige plaatjes. Deze keer zal ik jullie een ietsiepietsie uitgebreidere tutorial laten zien van de stamper die ik gebruik.

Voor ik begin heb ik natuurlijk mijn nagels al gelakt en ze goed laten uitharden. Daarna smeer ik mijn nagels goed in met een liquid latex. In dit geval met de Cuticle Defender van El Corazon. Dan breng ik zwarte lak aan op mijn imageplate (BP-43/ID:18786) en schraap ik dit over het plaatje. Dan pak ik mijn XL Marshmellow Stamper en pik ik de afbeelding op. Vervolgens plaats ik de stamper op mijn nagel en maak ik een drukkende rol beweging en zo krijg ik de image perfect op mijn nagel.Nu volgt nog het klusje nagelriemen schoonmaken, aflakken met topcoat en klaar ben je. Als basis gebruikte ik Coral Reefer Madness van Ooh La Lacquer. Hier komt zeer binnenkort een review van online.Ik gebruikte diverse producten van de BornPrettyStore. Om te beginnen de stamper en de scraper. Ik had hier al eens een review over geschreven. Die kun je hier terug lezen. Deze stamper kun je hier bestellen en kost $3,59. Ook de imageplate die ik in deze nail art heb gebruikt is van de BornPrettyStore. Het zijn 4 totaal verschillende afbeeldingen op een ronde plate. Deze BP-43 plate kun je hier bestellen en kost $1,94.

Bij de BornPrettyStore kun je veel leuke beauty producten shoppen. Je betaald geen verzendkosten en nog leuker. Wanneer je bij het afrekenen code PINKW10 invult krijg je nog eens 10% korting op je gehele bestelling.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Coral Seastar*

  1. Dit is m’n lievelings lak van OhLaLacquer! Prachtige kleur. Hele leuke en lieve nail art!
    NailTalk onlangs geplaatst…Glam Polish Hypnotic Polish exclusive DecemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge