Nail Art *Confetti*

Nu de helft van Nederland ongeveer op zijn kop staat met polonaises en alle andere gekke toestanden vond ik het ook wel tijd worden voor wat Carnaval’s nail arts.

Jullie konden het vorige week al zien op de blog van Angelique dat ik tijdens onze ruil confetti nagels maakte. Vandaag deel ik ze met jullie. Het is niet moeilijk en je kan het met elke gewenste kleuren doen. Al weet ik niet zeker hoe het zal zijn met donkere kleuren.

Ik gebruikte een dottingtool maar zelfs als je deze niet tot je bezit hebt is een knopspeld, oude pen, potlood of sateprikker ook een prima alternatief.
Als basis lakte ik mijn nagels wit. Hierdoor zouden de neon kleurtjes die ik ging dotten nog beter opvallen.
Ik koos voor gele, oranje, roze, paarse, blauwe en groene neon kleuren. Hierdoor is het effect gewoon perfect! En krijg je echt het idee van de confetti kleuren. Dus dotten maar! Heel je nagels voorzien van stippen, over elkaar heen en geen plekje wit meer. Ja, confetti kiest immers ook niet gerangschikt hoe ze dwarrelen en naar beneden komen.Aflakken met een topcoat en je bent klaar en je nagels zijn voorzien van kleurrijke confetti. Ik wens jullie nog een fijne carnavalsdag en ALAAAAF!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Confetti*

  1. BAM! Carnaval nagels 🙂 Super leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Review Trind Nail Care (Balsam, Buffer & Repair)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge