Nail Art *Christmas Chevron*

Nog 2 dagen en dan is het kerst. Wat gaat de tijd toch snel. Ik ben al een aantal weken aan het sukkelen met mijn gezondheid maar toch probeer ik iedere dag iets voor jullie te maken.

Vooruit werken lukt helaas niet echt hierdoor en hele uitgebreide nail arts -wat wel mijn bedoeling was- gaan dit jaar echt niet lukken! Helaas maar toch wou ik nog iets maken voor jullie.

Ik had nog de mooie Sjampoepel van Lacquester op mijn nagels. Dit liet ik een nachtje goed drogen. Nu kan ik tenminste goed en veilig aan de slag met mijn vinyls. Op mijn pink en wijsvinger koos ik voor een chevron vinyl en maakte hiermee 3 vlakken. Zodat ik met de rode Colores De Carol – Stuck In The Chimney en de groene Echoes Polish – Vainglory 2 vakjes kon inkleuren met een fijn nail art penseel.

Op mijn middel en ringvinger koos ik voor een soort pijltjes sjabloon. Ik zag toen ik klaar was dat ik ze een beetje scheef had geplakt. Dus ja het is mijn grootste meesterwerk maar toch wel lekker kerstig. Ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van de rode en de groene lak.

Om het geheel nog een beetje extra feestelijk te maken heb ik op mijn middel en ringvinger nog een extratje ‘geplakt’. Ik kocht deze gouden body waterdecal/tattoo’s van de zomer bij de Action en had ze nog niet eerder gebruikt. Maar vind de combinatie zo erg leuk!Ik ga proberen vandaag weer een nail art voor jullie te maken zodat ik ook morgen nog wat leuks voor jullie heb.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Christmas Chevron*

  1. Rustig aan, je gezondheid is tenslotte het allerbelangrijkste wat je hebt, ook deze art vind ik leuk om te zien , zeker de de goudkleurige extra details op je vingers..
    rustig aan met de nail art maken, lukt het vandaag niet, dan is er morgen tenslotte ook weer een dag…groetjes petra
    Petra onlangs geplaatst…Review: BioMed..Pure detox maskMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge