Nail Art *Christmas Candy*

Soms hoeft een nail art echt niet moeilijk te zijn. En ooit hoe makkelijker hoe beter. Wat dacht je van stampel nail arts. Een basis kleur en met een stempel lak er een patroon op stempelen. Easy Peasy.

Vandaag koos ik voor iets wat in eerste instantie helemaal geen kerst afbeelding is maar door het kleur gebruik is het ineens een lekkere kerstig geheel geworden.

Ik lakte mijn nagels in een witte basis. Lekker simpel en altijd goed om op te beginnen. Even mijn nagelriemen lakken met een Peel Off Basecoat en met rood snoepjes stempelen. Door het wit rode effect lijken de snoepjes ineens allemaal op Christmas Canes. Helemaal leuk! Doordat de Peel Off rond je nagelriemen zit is het een kwestie van eraf trekken en de laatste puntjes schoonmaken en aflakken met een topcoat en je nail art is klaar.

Helaas een beetje streperig en een paar patronen zijn niet super strak. Maar ik vind hem super snoepig en zeker erg kerstig geworden. Hoe simpel kan het zijn?!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Christmas Candy*

 1. Oh zeker heel snoeperig!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Safari rode nagellakMy Profile

 2. Rood en wit is zo’n goede kerst combi! Erg leuk gedaan en goed gestempeld zeg!
  NailTalk onlangs geplaatst…Blue gradient swirl – Nail ArtMy Profile

 3. Super leuk en snoezig! Van welk merk is dat stempelpatroontje? 😉

 4. ohhh wat onwijs grappig is deze nail art, je krijgt er gewoon een beetje lekkere trek van…
  Petra onlangs geplaatst…Ho- Ho- Ho de post met een kado!….My Profile

 5. Dat ziet er leuk uit! Nice!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Blogsale UpdateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge