Nail Art *Carnival Party Streamers*

In het zuiden van het land is het weer zo ver. De tijd van Alaaf is weer gekomen. Speciaal daarvoor staat deze week in het teken van Carnaval.

Vandaag begin ik met een nail art die eigenlijk super simpel is. In combinatie met waterdecals heb je al gauw een geweldig effect zonder moeilijk te doen met kwastjes.

Ik gebruikte waterdecals in neon kleurtjes van de BornPrettyStore. DY 064 zijn neon strepen die na mijn idee wel wat weg hadden van serpentines. Op mijn wijs en middelvinger heb ik mijn nagels gelakt met Doctor Lacquer – Omilu. Een leuke vrolijke lak die met 2 laagjes goed dekkend is. Op mijn pink en ringvinger heb ik als basis een witte lak gebruikt. Alles even goed laten drogen zodat je weer verder kan.

Ik knip voor mijn pink en ringvinger een stukje waterdecal op maat. Leg deze op een nat watje zodat het water het kartonnetje laat losweken. Pak ze op met een pincet en plaats het stukje waterdecal op de wit gelakte nagels. Beetje droog deppen en aflakken met topcoat.

Als laatste feestelijke extratje heb ik nog een vierkante rhinestone van de BornPrettyStore op mijn wijs en middelvinger gelegd en deze afgelakt met topcoat.De waterdecals die ik gebruik kun je hier vinden bij de BornPrettyStore. Deze kosten per velletje $1,42. De rhinestones welke in diverse figuurjes in een wiel zitten kun je hier shoppen bij de BornPrettyStore. Deze kosten $1,59. En die super leuke Doctor Lacquer lak kun je hier vinden voor een prijs van $7,99 voor 10,5ml.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Carnival Party Streamers*

 1. Wat gaaf de waterdecals van BPS zeg!
  Lonneke onlangs geplaatst…COTM | RetroMy Profile

 2. Wat een fijn blauw kleurtje zeg! En leuke mani, vrolijk met die kleurtjes!

 3. dit ziet er echt heel leuk uit, en die waterdecals zijn echt superdesuperleuk…
  Petra onlangs geplaatst…Challenge of the Month: RetroMy Profile

 4. Wat leuk zeg! Mooi die waterdecals van bornprettystore!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge