Nail Art *Carnaval Swirl*

Nog 1 nachtje slapen en het Carnaval barst los. Op vrijdag is altijd de start dag met alles wat erbij hoort. 5 dagen lang is het zuiden van het land onder de pannen met alles erop en eraan. Afgelopen week konden jullie al diverse dingen voorbij zien komen en ook vandaag weer een nail art.

5 dagen lang is het hier in Eindhoven overal waar je komt stil en rustig, behalve in het centrum, dat vermijd ik dan ook liever. Ikzelf vier geen Carnaval. Vind het niet leuk en erger me dood aan iedereen. Wel vind ik het leuk om te zien hoe iedereen verkleed is maar ook hier ben ik wel snel klaar mee! En speciaal daarom hou ik het lekker bij nail arts die ik leuk en geschikt vind voor de Carnaval!2 dagen geleden hebben jullie Tarzan al voorbij zien komen. Een leuke lak met veel glitters. Dat was al Carnaval opzich. Toch maakte ik er en nog groter feestje van met diverse swirl vinyls. Ik gebruikte op mijn ring en middelvinger een grote swirl en op mijn wijsvinger en pink 2 kleintjes. Daarover heen sponste ik een gradiënt met Kumu en Nohu van Doctor Lacquer. Aflakken met topcoat en het geheel ziet er super leuk en feestelijk uit.Wat ook leuk is, alle lakken zijn Glow In The Dark dus je hebt een super effect in het donker.De grote vinyls kocht ik bij Vinylboutique hier betaal je voor 30stuks $5,00 en de kleine swirls is die ik gebruikte zijn van Svenjasnailart.de hier betaal je voor een sheet met 9 grote en 63 kleine swirls €2,80. De lakken die ik gebruik zijn van Doctor Lacquer deze kosten $7,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Carnaval Swirl*

  1. Deze combinatie van al deze lak met de swirls is zeker heel erg leuk om te zien……ik vier zelf ook geen carnaval, maar vind het net als jij wel heel leuk om te zien hoe mooi sommige mensen zicht uitdossen….
    petra onlangs geplaatst…Budget..: Administratie doen is niet leuk, alhoewel?My Profile

  2. Wat heeerlijk die felle kleurtjes!! Perfecte mani voor carnaval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge