Nail Art *Briar Stamping*

Vandaag gaan we gewoon weer even lekker stempelen. Wanneer ik een holografische lak op mijn nagels heb schreeuwen ze vaak om een stempel patroontje.

IMG_1263-BorderMakerIk koos als basis Briar Rose van AEngland die jullie dinsdag al konden zien. Toen deze goed was uitgehard heb ik even mijn cuticle defender van El Corazon erbij gepakt, nagelriemen goed in gesmeerd om vervolgens met een zwarte stempellak te gaan stempelen. Wil je precies zien wat ik heb gebruikt? Check dan even Nailpaintlove voor het volledige artikel!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Briar Stamping*

  1. Mooie combi, classy nail art!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge