Nail Art *BornPretty Imageplate*

Een tijd geleden kreeg ik vanuit BornPrettyStore de vraag of ik voor hun wat artikelen zou willen reviewen. Natuurlijk is dit geen probleem want eerlijk waar de stamping plates van BornPrettyStore zijn zooooo leuk!

Ik koos 2 plates uit en rhinestones. Vandaag laat ik een nail art zien met Image Plate BP-L018 een super leuke plate met veel ‘kerst’truien prints maar ook met andere leuke plaatjes zoals de matroesjka poppetjes. Ik koos deze plate uit om zijn veelzijdigheid. Maar laat ik nou net voor deze nail art de veren afbeelding gebruiken.Ik lakte mijn nagels met Catrice – Chabby Cadillac. Een prachtige lak uit de Luxury Vintage collectie! Swatches later deze week. En koos voor een turquoise stempellak van Dashica. Ik koos ervoor om de veren ieder en andere richting op te stempelen voor een leuk en speels effect.BornPretty Plates zijn natuurlijk te koop via de BornPrettyStore. Bij BornPretty hebben ze verschillende plates en deze grote plate kost per stuk $4,49. Maar ik heb nog wat leuks voor jullie. Wanneer je tijdens je bestelling code PINKW10 invoert krijg je 10% korting op je gehele bestelling! En buiten dat zijn de verzendkosten ook nog eens gratis!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Nail Art *BornPretty Imageplate*

 1. Deze plate is leuk! En de plates werken ook erg fijn
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Kaleidoscope: Cuticle Defender.My Profile

 2. Wat een mooie afbeelding van de veer op de image plate, deze moet ik zeker even onthouden.
  Lonneke onlangs geplaatst…Ter nagedachtenis aan mijn zoon Noa DémaroMy Profile

 3. Hihihi wat leuk om ‘m op alle nagels te zien! Ik had ‘m alleen op m’n ringvinger. Like it!
  NailTalk onlangs geplaatst…Sun Goddess – Nail ArtMy Profile

 4. Wat leuk, om te zien….de plate is inderdaad heel erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Hema: Strawberry scrub maskMy Profile

 5. […] imageplates en besloot plate BP-L018 te gebruiken. Deze konden jullie al eerder zien in de feather manicure. Ik vind deze plate echt waanzinnig. Er staan leuke plaatjes op die we zeker straks in de winter […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge