Nail Art – Blue Watermarble

Een tijdje geleden besloot ik weer eens wat te gaan watermarblen. Ik koos voor 2 lakjes van Orly omdat deze qua substantie lekker vloeibaar zijn en daarom perfect voor watermarble.

IMG_1334-BorderMakerNu ten tijden van de zomer is niets zo lekker dan heerlijk aan het blauwe zwembad te liggen met natuurlijk mooi weer. En dit was dan ook mijn inspiratie voor deze blauwe watermarble. Wil je het hele artikel lezen? Check dan Nailpaintlove voor het volledige artikel met een goede uitleg.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art – Blue Watermarble

  1. Leuke nailart! Ik snap meteen waar je je inspiratie vandaan hebt gehaald.
    Amy – The Pink Perfectionist onlangs geplaatst…New in: M&M’s telefoonhoesje (+ winactie!)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge